Activiteiten en evenementen Loo

In de H. Antonius Abt kerk te Loo worden met regelmaat leuke concerten gegeven.
Wegens succes wordt dit ook in 2017 gedaan.
Het eerst volgende concert is op zondag 10 december, Trio In Petto treedt dan op met een kerstspecial.  Aanvang 15.00 uur, kerk open vanaf 14.30 uur.
Entree EUR 7,50. Reserveren kan via secretariaat Antonius Abt of Peter Koopmans (tel: 0316-261612)

Kerst met Trio In Petto 

Isaac is een man die eigenlijk vooral leeft om te werken. Het ontbreekt hem aan niets. Hij woont alleen in een appartement dat van alle gemakken is voorzien. Tijd om een gezin te stichten heeft hij niet, en hij vindt het eigenlijk allemaal wel best zo. Hij maakt zich niet zo veel zorgen, behalve dan over de decembermaand die weer voor de deur staat. Die gezellige feestdagen zijn eigenlijk niets voor hem want ja …..die zijn voor hem ook niet gezellig. Hij besluit dan ook ons land te ontvluchten en gaat op reis.
Maar waar hij ook gaat, het blijft overal december en alle steden en dorpen ademen de kerstsfeer. Hij ontmoet allerlei mensen die hem hun levensgeschiedenis vertellen en hij voelt zich steeds meer verbonden met het kerstverhaal. Maria en Jozef waren toch ook eigenlijk een soort vluchtelingen die nergens welkom waren. Uiteindelijk zal de reis zijn leven ingrijpend veranderen.

Het verhaal van Isaac is geschreven en wordt verteld door Trio In Petto. In dit verhaal krijgen natuurlijk ook liedjes een plaats die met het verhaal zijn verbonden. Daarin zullen traditionele en eigentijdse kerstliederen niet ontbreken.

Inge te Boekhorst: zang, piano, viool en accordeon
Pauline Duurland: zang, viool, tinwistle, accordeon
Marius Duurland: zang, contrabas, gitaar.

Het programma voor de Loo Budget Concerten in 2017 kunt u hier raadplegen: Programma 2017